Pikkuvessan suunnitelmia

Pikkuvessan suunnitelmia

Majalassa on keskikerroksessa pikkuruinen vierasvessa, jossa tilaa on vain alle puolitoista neliötä käytettävissä. Välillä jo pyöriteltiin mahdollisuutta laajentaa huonetta, mutta se olisi vaatinut aika isoja operaatioita, joten päädyttiin pitämään pieni tila sellaisenaan. Pinnat menevät kuitenkin kaikki uusiksi, samoin kalusteet. Suunnittelemme nyt sitten mahdollisimman minimalistista vessaa, jottei tila mene ihan tukkoon. Viime viikolla osui silmääni Tulikiven uutiskirje, josta bongasin meille juuri sopivan laatan aivan älyttömään ale-hintaan. Voi kyllä välillä olla tyytyväinen siihenkin, että remppa etenee hitaasti ja ehtii hyödyntää tällaiset tarjoukset. 

Olin aiemmin kaavaillut samaa laattaa hieman eri sävyssä, mutta vihertävä marmori sopii oikeastaan tosi kivasti tällaiseen 50-luvun taloon. Kaveriksi ajattelin koivua itse rakennettavaan allastasoon/kaappiin ja jonkin kivestä poimitun maalisävyn seiniin. Etsinnässä tällä hetkellä on allas, joka olisi tarpeeksi kapea mutta kuitenkin kaunis — ei ihan helppo tehtävä! :)

Valinnanvaikeutta Tulikiven myymälässä. 

Valinnanvaikeutta Tulikiven myymälässä. 

Haru testaa laattaa kotona. Hyvin voi tassutella!

Haru testaa laattaa kotona. Hyvin voi tassutella!

Puun tuoksua

Puun tuoksua